PSICOTÈCNIC

La formació de Preparació en exàmens Psicotècnics té com a finalitat preparar els alumnes per poder realitzar i superar aquesta tipologia de tests d’una forma òptima. 

Les proves psicotècniques son tests funcionals que mesuren capacitats i aptituds intel·lectuals i professionals des de diversos aspectes. En el cas del test psicotècnic per tenir accés al cos de mosso d’esquadra es tracta de proves complertes de raonament matemàtic, verbal, abstracte, series de números, lletres i figures, càlcul, memòria, etc., totes elles son aptituds necessàries per redactar denuncies i informes, recorda fisonomies facials, planificar accions de forma ràpida i efectiva, d’entre moltes altres labors. 

Com treballarem la preparació a les entrevistes?

El curs tracta d’una videoconferència on s’exposaran les característiques d’aqueta tipologia de tests i es donaran eines per superar-los. S’ensenyarà les estructures típiques dels tests psicotècnics enfocats en l’àmbit de les oposicions que es volen preparar, es treballarà la gestió del temps, tècniques de concentració i demés aptituds personals necessàries per realitzar les proves.   

És recomanable realitzar a més la sessió virtual individual, a fi de poder compartir, resoldre i treballar dubtes a nivell personal. 

Objectius

  • Conèixer l’estructura dels tests psicotècnics i els objectius d’aquestes proves. 
  • Conèixer els aspectes que s’avaluen i veure possibles exercicis que solen aparèixer.
  • Instruir-se en les aptituds necessàries per enfrontar el test psicotècnic. 
  • Entrenar aquestes aptituds i adquirir tècniques per la seva realització. 
  • Entrenar la realització d’exercicis que formen les proves psicotècniques.
  • Pautes a seguir abans de la realització de la prova. 
curs

40€

sessió individual

55€

Obre el xat
1
Necessites informació?
Hola! En què et podem ajudar?
%d bloggers like this: