Oposicions

Preparació d'Oposicions

Vols estar a punt quan arribin les oposicions? T’oferim una fórmula que et permet escollir entre diferents alternatives per a la preparació de les diferents parts de les oposicions (programació didàctica, supòsit pràctic, entrevista i/o psicotècnics), de la mà de funcionaris en actiu, experts en la formació d’opositors/es, i l’equip de psicòlegs experts en coaching de Valor Positiu.

En cada proposta s’ha dissenyat el millor format, combinant l’autonomia de l’alumne/a amb el suport del tutor/a. La majoria de les alternatives proposades, s’acompanyen amb la millora de les competències personals i emocionals de l’opositor/a per ser eficient i tenir èxit (planificació, gestió del temps, habilitats de comunicació i/o gestió de la pressió).

Oposicions de secundària

Revisa totes les opcions i posa’t en contacte amb nosaltres per dissenyar la teva preparació a mida; combinant el treball de la mà de funcionaris experts, amb el suport de l’equip de psicòlegs de Valor Positiu. Visualitza el nostre vídeo explicatiu >

Vols una orientació personalitzada?

Si tens dubtes sobre quin producte s’adapta millor a les teves necessites posa‘t en contacte amb nosaltres.

Shopping Cart
Unir-se a la Llista d'espera T'informarem quan estiguin definides les dates de la pròxima edició. Si us plau, deixi la seva adreça de correu electrònic preferida a continuació.