formació-oposicions

No tinc temps… Benvingudes Oposicions!

Per Núria Rabassa i Anna Vela | Valor + Oposicions

Quantes vegades has escoltat o dit la típica frase No tinc temps? En el procés de preparació i formació per a les oposicions, també es dona aquesta situació.

Sovint decidim fer o deixar de fer alguna cosa pel temps que ens suposa i l’energia que hi hem d’invertir. I quan aquest esforç esdevé massa gran és quan abandonem i ens autoconvencem que allò no està fet per a nosaltres.

Saps realment quin és el problema? Que mai ens han ensenyat quina és la manera de treballar per poder aconseguir els nostres objectius i dedicar i programar les hores per a allò que realment volem.

Ens trobem al voltant d’un sistema educatiu en el qual, abans d’entrar en el mercat laboral, hem de treure’ns un Grau Universitari i un Màster per a l’especialitat. I, tot i així, no n’hi ha prou. Per assegurar-te una plaça, et fan passar per un procés, un procés anomenat Oposicions. Un procés per al qual estàs mesos (o anys) preparant-te i, tot i així, no t’assegures aprovar. La programació i la seva defensa, el supòsit pràctic i el desenvolupament d’un tema són les fases de la formació de les oposicions que, en funció de la teva preparació i les teves habilitats de comunicació, decidiran si guanyes la teva plaça per treballar els propers anys en allò que més t’apassiona, o no.

Aleshores comencen tots els nervis, tots els dubtes i els infinits no tinc temps que et limiten i et serveixen d’excusa per presentar-te a la primera convocatòria a veure com funciona.

Imagina’t per un moment que tot això canvia, que decideixes realitzar tot aquest procés per obtenir la nota i la plaça que voldries.

T’has preguntat mai… què passaria si en comptes de preparar-te la primera programació o el primer supòsit per anar a provar, ho fessis per aprovar? Aleshores canviaria tot el significat i, en comptes de no tenir temps durant dos anys, només hauries d’invertir un any o, fins i tot, uns mesos, per obtenir allò que tant desitges.

Què et proposem a la formació de les oposicions?

Essent conscients que aquest procés no és fàcil, que les pors, els dubtes, el cansament i la infinitat de pensaments negatius que processa el nostre cervell ens envolten durant tots aquests mesos, hem dissenyat un programa que proporciona a cada cursant la seguretat, la confiança, el treball i la dedicació necessària per invertir l’energia i el temps òptim, un cop decideix endinsar-se en aquest camí.

En la formció per a les oposicions t’ajudarem a tenir les eines necessàries per establir una planificació ideal -adaptada al teu dia a dia i als teus recursos- i disposar de les estratègies adequades per realitzar una correcta gestió del temps és clau per aconseguir l’èxit desitjat des del primer moment.

Ara tu tens la teva pròpia resposta; pots viure tot aquest procés de manera individual, gestionant totes aquestes emocions, percepcions i distribució tempo-espacial segons com hagis après; o bé, pots donar un pas endavant, deixar totes les pors de costat en la formació de les oposicions i, escollir el mètode de planificació i gestió proporcionat per especialistes amb el qual aprendràs les eines i estratègies que podràs aplicar tant en aquesta experiència com en la resta de vivències que experimentaràs al llarg de la teva vida.  

Ara et toca a tu! Com t’agradaria viure aquesta experiència?

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Shopping Cart
Unir-se a la Llista d'espera T'informarem quan estiguin definides les dates de la pròxima edició. Si us plau, deixi la seva adreça de correu electrònic preferida a continuació.