
Què oferim?
La formació en Defensa de la Programació parteix de la programació didàctica acabada. S’ofereix un guió base per defensar els apartats generals i un guió per a cadascuna de les unitats didàctiques.
A banda, es donen eines i tècniques per a la defensa oral i els mecanismes de persuasió que permetran defensar la programació davant del tribunal. Es crearan els materials necessaris.
Videoconferència habilitats de comunicació i gestió de la pressió amb la psicòloga (2 sessions d’1 hora).
Les sessions es gravaran per poder-se veure posteriorment.
Com treballarem la defensa de la programació?
La formadora facilitarà a través de la plataforma virtual d’aprenentatge tot el material per poder crear el guió de tota la defensa (apartats generals i unitats didàctiques). Oferirà tasques periòdiques de cadascun dels apartats, per tal que un cop fetes, estiguin tots els guions a punt per ser defensats davant del tribunal.
La formadora farà el retorn individual de les activitats realitzades per l’opositor/a a través de la plataforma virtual d’aprenentatge.
Es recomana complementar aquesta formació amb la realització d’una sessió virtual individual per resoldre dubtes, qüestions, etc. i fer una revisió general de la programació.
Objectius
- Donar eines per afrontar la defensa de la programació didàctica (contingut i expressió oral).
- Adquirir estratègies per comunicar de forma clara al tribunal.
- Crear el material necessari per al dia de la prova.
Contingut Defensa Programació
Mòdul 1
La defensa oral: Programació, exemples, material, tècniques de persuasió.
Mòdul 2
Creació (Treball a realitzar per part de l’alumnat): Guió apartats generals, guió unitats didàctiques, material de suport, material a repartir…
Mòdul 3
Defensa. Defensa individual de la programació.
Mòdul COMPLEMENTARI
Habilitats de comunicació
Mòdul complementari
Gestió de la pressió
Equip formador

anna vela moreno
Llicenciada en Filologia Catalana.
Especialitzada en gestió i mediació de conflictes, avaluació, atenció a la diversitat i biblioteca escolar.
Funcionària de carrera amb més de deu anys d’experiència docent en centre de diferent titularitat.
Ha exercit diferents càrrecs: cap de departament, coordinadora LIC, coordinadora de nivell i, actualment és cap d’estudis d’alumnat d’un centre educatiu de màxima complexitat.

Laura Díaz Bayon
Graduada en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a l’INEFC Barcelona.
Màster de Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat i Formació Professional a la UVic.
Especialitzada en la coeducació, dinàmica de grups i l’atenció a la diversitat.
Funcionària en pràctiques.

aida capablo vivet
Graduada en Història a la Universitat de Barcelona i Màster en Formació del Professorat de Secundària a la Universitat de Barcelona.
Especialitzada en el treball per projectes, la metodologia CLIL o AICLE, coeducació, atenció a la diversitat i biblioteca escolar.
Funcionària en pràctiques.
Ha exercit diferents càrrecs: tutora de d’Aula d’Acollida, coordinadora de coeducació i, actualment és tutora de 4t ESO i docent d’ESO i Batxillerat d’un centre educatiu de màxima complexitat.

NÚRIA RABASSA gonzález
Graduada en Psicologia a la Universitat de Barcelona; Màster en Investigació en Ciències de la Salut amb especialitat en Activitat Física i de l’Esport per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Certificat en estratègies comunicatives; Certificat en preparació psicològica en l’esgrima i esports individuals i; certificat en psicologia d’Alt Rendiment Esportiu.
Actualment forma part de l’Escola Vitae Girona com a docent de l’assignatura de psicologia i coaching en CFGS. Tanmateix, s’encarrega del departament de Psicologia de la UE Llagostera.
290 Euros